maandag 6 december 2021

maandag 6 december

Puitje, Juul en Aqua gingen logeren bij Fenna. Amai, die hebben geluk hoor. Bijna elke week mogen zij aperitieven.😊 Maar ook dit weekend deden ze leuke dingen met een kikkervisje. 



We plaatsen een kruisje op de jaarkalender en wat merken we? Er is iemand jarig vandaag. Nee, juf Veerle niet...maar onze lieve Sint! Inderdaad, op 6 december is die jarig. Maar hoeveel jaar is hij geworden? '80? 100? 21?'? Niemand die het weet.

Oei, wij zien nergens speelgoed staan...zou hij niet naar onze school gekomen zijn? Is hij ons vergeten?


Zo gezegd zo gedaan. Deze namiddag trekken we met het ganse kleuterhuis naar ons bos in de hoop daar de 10 opdrachten te vinden. 

Wat zijn onze kleuters goeie speurneuzen. Er werd onmiddellijk een zak gevonden. Oh, oh, eerst de opdracht uitvoeren en dan pas de zak meenemen. Er zaten hele leuke opdrachten bij: dansen, zingen, op een boomstam lopen, onder een tak kruipen, een boom knuffelen... Zo verzamelden onze flinke, dappere kleuters alle zakken en lekkere picknicken. 






Dat was heerlijk, maar euh...het spannendste moet nog komen. Wat zit er wel in de zakken?
 


Amai...is dat allemaal voor ons??? Wat zal het leuk worden om met dit alles te mogen spelen. We kijken er alvast naar uit. Ook de juffen willen zo snel mogelijk met dit alles spelen 😊


Stagiaires Amata en Nicky waren er ook bij. Ze speelden nog een grappig toneeltje voor ons. Maar...ze spraken niet. Toch begrepen we het verhaal heel goed hoor. Maken wij ruzie voor een stuk speelgoed? Maar nee hoor juf... Wij doen dat nooit!!

Wat bracht de Sint bij ons thuis??? 




voor meer foto's van deze fantastische dag:  6 december