woensdag 18 november 2015

Wij Doen Mee - WWF Radio Oorwoud (officiële clip)

SURPRISE...
Ik reageerde op deze oproep op WWF:
Ontwerp een affiche, spandoek, T-shirt, dansje... met jouw 
bo
odschap of wens voor de klimaatministers tijdens de klimaattop in Parijs.
Maak hiervan een foto of een filmpje en stuur jouw boodschap op naar rangers@wwf.be vóór 1 november 2015.
Vermeld bij jouw inzending zeker ook je naamleeftijd en woonplaats
Met al die foto's en video's maken we dan één officiële videoclip voor het gloednieuwe Radio Oorwoudlied'WIJ DOEN MEE!' . Deze videoclip wordt dan gelanceerd vóór de klimaattop met jou in de hoofdrol! 

En jawel hoor...
de dansende kikkertjes in het bos zie je 2 keer verschijnen in de videoclip!
Veel kijkplezier...




Duizenden kinderen roepen samen met WWF in een geëngageerde videoclip de politieke leiders op om eindelijk een sterk klimaatakkoord te realiseren. Op de tonen van ‘Wij doen mee’, een gloednieuw Radio Oorwoud-lied over de klimaatverandering schreeuwen de kinderen hun verontwaardiging uit. Op minder dan twee weken voor de mondiale klimaattop kunnen ze er niet bij dat België nog steeds geen klimaatplan heeft. Duizenden ouders stonden de voorbije weken dan ook met hun mond vol tanden als ze hun kroost moesten antwoorden op de simpele vraag: Wat doen onze politieke leiders tegen de klimaatverandering?

“U tatert, U tatert, U tatert in het rond, u maakt beloftes die u toch niet nakomt…”, zo klinkt de boodschap aan de politieke leiders van dit land. Honderden klassen gingen de afgelopen weken in op de oproep van WWF om beelden op te sturen bij het lied Wij doen mee. Dit opzwepende lied werd ingezongen door bezorgde artiesten zoals Bart Peeters, Lady Linn, Kommil Foo, Dimitri Leue, Isolde Lasoen, Hannelore Bedert, Sien Wynants enArne Vanhaecke. De reacties van meer dan 200 scholen waren overweldigend en WWF werd overspoeld met hartverwarmende videofilmpjes. Deze videoclip is een duidelijk, postief en geëngageerd signaal dat unisono weerklinkt op de Vlaamse speelplaatsen: “Wij doen mee, wij willen resultaat. Want wij zijn de toekomst waar het over gaat.”

WIJ DOEN MEE is terug te vinden op de tweede cd van Radio Oorwoud 't Is altijd wat in mijn habitat. Te koop in winkels en www.wwf.be/webshop.