zaterdag 2 februari 2013

we neuzen verder...

Jullie weten al dat we deelnemen aan de vogelwedstrijd...onze foto staat al tussen de andere inzendingen, nu maar duimen!
Wil je ook de andere inzendingen bekijken? Ga naar de volgende link...er staan prachtige exemplaren tussen...maar die van de kikkertjes is ook mooi hé..;en zelfgemaakt!


We speuren ook verder in de klas...de kleuters zijn elke dag benieuwd naar wat er in de schatkist zit...ze maken een heus onderzoekspark in de zandtafel en speuren in boeken naar informatie...
ze willen ook wel wat meer weten over...de vulkaan, dus dat gaan we nog even opzoeken!


Hun kleine kijkmuseum is ook klaar...nu nog spullen verzamelen om tentoon te stellen!


Deze week zijn ze ook gestart met het zelf maken van een rijmpje-liedje rond neuzen en bereiden ze zich voor op het komende forum...we weten alvast wat gedaan!



Neem maar een kijkje en geniet van de foto's...

Zoals jullie misschien al weten, samen met Moffel en Piertje ontdekken we de wereld, de natuur, leren we samen leuke onderzoekjes doen. Tijdens ons project gaan we telkens op zoek naar een gepast onderwerp. Deze week keken we naar een aflevering over dinosaurussen...ze vonden het boeiend. Op vraag van de kleuters stuur ik de link door, zo kunnen ze het thuis nog eens bekijken!

Moffel en Piertje en de dino...